Referenties

Als je al jaren bezig bent en je ook een vaste groep klanten met plezier kunt bedienen, dan is het prettig dit ook eens te vernemen. Bovendien geeft het voor potentiele nieuwe klanten een referentiekader.
Gelukkig mag Trèsbeau Health&Beautycare zich verheugen in veel tevreden klanten. Enkele van hen hebben een woordje achtergelaten, waarvoor dank.

S. van Deursen

k ben met mijn zoontje van 3 jaar bij Joyce geweest vanwege bultjes in zijn gezicht. Joyce heeft er naar gekeken en ze behandeld (door geprikt). Ze nam de tijd ervoor en ook bij het herstel ervan is ze betrokken gebleven. Met als eindresultaat: de bultjes zijn weg en geen littekens. Mochten de bultjes ooit weer terug komen dan is Joyce de eerste die ik direct weer bel.

J. van Tuyl

“Het is 2014. Ik zoek een nieuwe sportieve uitdaging na ’n jaar fysiotherapie voor mijn knie. Na vele heerlijke beautybehandelingen en massages bij DE Tresbeau salon, nodigde Joyce mij uit voor het nieuwe sportconcept. Bootcamp! Ik vind buitenlucht, teamgeest, leuke gezellige vrouwen en heren met sporters mentaliteit, niet vies van een beetje modder, een schreeuw in je rug, die schop onder mijn kont, een passievolle trainster en een luisterend oor. Veel meer dan een nieuwe uitdaging heb ik gevonden. Het is een verrijking die voelt als vriendschap en een warme deken. Dank, lieve Joyce, dat jij dit samen met je gezin hebt weten te realiseren en ik heb alle vertrouwen in de toekomst en groei van jullie concept. Go for it!”

Barbara de Kock

Ik ben nu een aantal keer bij Joyce geweest voor een gezichtsbehandeling en ik vind het geweldig. Wat ik erg bijzonder vind is dat ze echt de tijd voor je neemt. Je kunt merken dat ze met zorg de behandeling uitvoert en daarvoor voelt de behandeling als een verwennerij. Ze levert kwaliteit en ze geeft je tips over hoe je je huid kan behandelen. Ze voert met veel liefde haar vak uit en dat merk je. Ik kom elke keer weer graag bij Joyce terug.

Helma van Wanrooij

Ik ben op mijn zoektocht naar een schoonheidsspecialiste bij Trèsbeau Health&Beautycare terecht gekomen en blijven “hangen”. Joyce als drijvende kracht is een eerlijke, bekwame professional. Haar redelijk perfectionistische inslag maakt dat ze het beste voor de klant wil. Ze is eerlijk en down to aerth en het is heerlijk even bijkomen in haar salon.

Angela van Lith

Joyce, je lessen zijn super, je zorgt door je enthousiasme dat iedereen fanatiek meedoet… De locatie is perfect, lekker buiten in de mooie natuur op en aan de dijk… Kortom superleuk…